Küldetés, vízió & vállalati értékek

 

Az EMSR küldetése | Az EMSR víziója | Az EMSR vállalati értékei


Az EMSR küldetése


Megrendelőinknek tiszta, megbízható, élvonalbeli termékek globális kínálatát biztosítjuk.

Az EMSR víziója


Piacvezető a kiváló minőségű és környezetbarát műgumi gyártásban, elkötelezett a folyamatok, a termékek és az alkalmazottak folyamatos fejlesztése iránt egy olyan környezetben, ahol a legfontosabb a biztonság.


Az EMSR vállalati értékei


Együttműködés
A megrendelőinket megértve fejlesztjük a folyamatainkat és kiváló minőségű termékeket gyártunk. Törekszünk a több területet átfogó együttműködésre, miközben tanítjuk egymást és megosztjuk a bevált gyakorlatokat.

 

ÜgyfélközpontúságA pontosan meghatározott ügyfélközpontúság segít minket abban, hogy mindig naprakészek legyünk ügyfeleink igényeivel kapcsolatban, és ezáltal piacvezető pozíciót érjünk el.

 

MegbízhatóságA gyártás során kiváló minőség és biztonság fenntartásával garantáljuk a termékeink megbízhatóságát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy piacvezető vállalat legyünk.

 

SzakértelemSzakértelmünkön keresztül folyamatosan fejleszteni tudjuk a folyamatainkat, termékeinket és munkatársainkat, ezáltal kiváló minőségű terméket nyújtva ügyfeleinknek.

 

Első a biztonságCsak egy olyan környezetben lehetséges fenntartható üzemeltetést, elégedett embereket és ezáltal minőségi terméket biztosítani, ahol a biztonság az első.

 

Az EMSR küldetése | Az EMSR víziója | Az EMSR vállalati értékei